Zincir Marketlerden Zam Hazırlığı!

Zincir marketler, 1000'in üzerinde ürüne zam yapmaya hazırlanıyor.

Ekonomi Yayın: 09 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 09.07.2023 14:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

HABER MERKEZİ - Zincir marketler, 1000'in üzerinde ürüne zam yapmaya hazırlanıyor. Bu zam çalışmalarıyla birlikte, tüketicilerin birçok temel gıda ve dayanıklı tüketim ürünü için daha yüksek fiyatlarla karşılaşması bekleniyor.

Zam hazırlığı yapılan ürünler arasında gıda maddeleri, temizlik ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve ev eşyaları gibi birçok kategori yer alıyor. Zincir marketler, maliyet artışları, döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve diğer etkenlerin etkisiyle fiyatları revize etmek zorunda kaldıklarını belirtiyor.

Ekonomik koşullardaki değişimler ve enflasyonun etkisiyle birlikte, tüketici harcamalarının gözden geçirilmesi önem kazanıyor

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.